Satış Sözleşmesi

SATIŞ SÖZLEŞMESİ

www.oto-ahmet.com Sanal Mağazamızdan Alışveriş Yapan Tüm Üyelerimiz Bu Sözleşmedeki Şartları Okumuş ve Kabul Etmiş Sayılmaktadir.

18 yaşından küçükler alışveriş yapamaz.
·www.oto-ahmet.com`dan belirtilen kredi kartları ( Visa, MasterCard ) veya banka havalesi Yada kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş yapılabilir.
·On gün içinde havalesi yapılmayan siparişler iptal edilir.
·Siparişlerin işlem görme zamanı, siparişin verildiği an değil, yapılan ödemenin banka hesaplarımızda bloke edildiğinin belirlendiği andır. Belirlenen bu ödeme seçeneklerinin haricindeki seçenekler tarafımızdan kabul görmeyecektir.
·www.oto-ahmet.com tüm siparişlerinizi, MALİYE BAKANLIĞI’nın belirlemiş olduğu şekilde irsaliyeli fatura eşliğinde teslim edecektir. Yapılan alışverişlerdeki fiyatlar TL olarak belirtilmiştir. Satılan ürünlerin KDV oranları yasalarda belirtildiği şekilde faturada yer alacaktır.
·www.oto-ahmet.com sanal mağazada müşterinin almış olduğu ürün fiyatı, yanlış yazılmış olsa dahi geçerli olan fiyattır. Sadece sistem ve yazılım hatalarından www.oto-ahmet.com sorumlu değildir. Bu gibi durumlar müşteriye telefon veya e-mail yoluyla bildirilecektir.
·Sözleşmenin imzalandığı tarihte ve sonrasında beklenmeyen veya ön görülmeyen, alıcı ve satıcının kontrolleri dışında gelişen, vuku bulması ile tarafların ayrı ayrı veya her ikisinin beraber sözleşme ile yüklendikleri borç ve sorumluluklarını kısmen ya da tamamen yerine getirmelerini ya da bunları zamanında yerine getirmelerini imkansızlaştıran durumlar, mücbir sebep (Doğal afet, savaş, terör, ayaklanma, mevzuat hükümleri, el koyma, grev, lokavt, üretim ve iletişim tesislerinde önemli mahiyette arıza...) olarak kabul edilecektir. Mücbir sebep şahsında gerçekleşen taraf, diğer tarafa durumu derhal ve yazılı olarak bildirecektir. Mücbir sebep süreklilik arz ederse tarafların yükümlüklerini yerine getirememelerinden dolayı herhangi bir sorumlulukları doğmayacaktır. İşbu mücbir sebep hali 10 (on) gün süreyle devam ederse, taraflardan her birinin, tek taraflı olarak fesih hakkı doğacaktır.
·Teslimat, www.oto-ahmet.com ’ un anlaşmalı olduğu kargo şirketleri aracılığı ile yapılır.
·Paketlerinizin, alışverişinizden sonra size belirtilen süreler içinde yol hava şartları araç arızasından dolayı teslim edilememesi durumunda serdalbayrak@gmail.com‘a e-posta gönderebilirsiniz. Kargo Şirketi tarafımızdan ya da müşteri tarafından aranarak paket takibi yapılabilir. Paketin tesliminde ıslak imza şarttır. Kredi kartı sahibinin paketi hüviyet tespiti ile teslim alıp, Kargo Teslim tutanağını imzalaması gerekir. Kargo Şirketi’nin sizi ziyareti esnasında adreste bulunmadığız takdirde lütfen bırakılan not çerçevesinde kargo şirketi ile irtibata geçiniz.
·Kargo elinize ulastiginda kargo gorevlisi yaninizdan ayrilmadan paketi acmaniz ve hasar olup olmadigini kontrol etmeniz gerekmektedir. Zarar gormus olmasi durumda kargo gorevlisine tutanak tutturmali ve bu tutanagi bize iletmelisiniz. Ürün yeniden temin edilip, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanması sağlanacaktır.
·Eğer teslimatçı firma yetkilisi paketin hasarlı ürünün hasarsız olduğunu düşünüyorsa, orada paketin açılarak ürünlerin hasarsız teslim edilip edilmediğini kontrol ettirme ve durumun yine bir tutanakla tespit edilmesini isteme hakkınız vardır.
·Genel olarak satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren on günlük süre içinde neden belirtmeden iade edebilirsiniz. Bu durumda iade kargo ücreti alıcıya aittir.
·Anlaşmalı Kargo firması ile yapılan gönderimlerde, paketin taşıma sırasında zarar görmesi durumunda bu zarar www.oto-ahmet.com tarafından telafi edilir. (www.oto-ahmet.com müşterinin talebi doğrultusunda anlaşma dışındaki farklı bir kargo şirketi ile de paket gönderebilir, bu durumlarda tüm sorumluluk müşteriye aittir)
·Urunler çoğunlukla 1 gün içerisinde kargoya verilir fakat urunun stokta bulunmamasi durumunda kargoya verilme süresi uzayabilir.
·Kargo seçenekleri sipariş sırasında müşterilerimize sunulmaktadır.
·www.oto-ahmet.com gerek duyduğunda daha hızlı gönderimde bulunmak amacıyla kargo firması değişikliği yapabilir.
·Ortalama teslim süreleri: Özel Kargo Şirketi’yle (kargoya verildiği andan itibaren)tahmini 1-7 gündür. Aksi belirtilmedikçe kargo ücreti alıcıya aittir.
·Kargo bedeli tarafımızca karşılanacak ürünlerin açıklamalarında bu durum belirtilecektir.Ürünlerde kargo ücreti ağırlık veya hacime göre hesaplanmaktadır.
·www.oto-ahmet.com iade işlemlerinde 4077 sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu çerçevesinde hareket eder.
·www.oto-ahmet.com’ da satılan her mal 7 gün içerisinde iade alınabilir.
·İadesi yapılacak olan ürünler, www.oto-ahmet.com’un çalıştığı kargo şirketleri tarafından bize ulaştırılmalıdır. Sadece Hasarlı ve arızalı ürünler, teslimat tarihinden sonraki ilk 5 is günu içerisinde elimize geçtiği taktirde kargo ücreti www.oto-ahmet.comtarafından karşılanacaktır. Aksi taktirde ücret müşterimize aittir.
·İade etmek üzere gönderdiğiniz ürünlerde olması gereken öğeler urunun faturasi ve iade gerekçesini bildiren e-mail dilekçesidir. 7 günlük süre içerisinde iade edilecek ürünlerin kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları ile birlikte eksiksiz ve hasarsız olarak teslim edilmesi gerekmektedir. Bunlardan herhangi birinin eksik olması durumunda ürün iadesi kabul edilmemektedir.
·Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi ( 7 ) günlük süre içinde neden belirtmeden iade edebilirsiniz.
·Elektronik ürünlerin arızalı olması durumu dışında ambalajları açılmışsa hiçbir şekilde iade edilemez.
·Hasarlı ve değişecek ürünler www.oto-ahmet.com’ a ulaştıktan sonra 3 (üç ) işgünü içerisinde işleme alınırlar.
·Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş üzeri yazılmış veya tekrar satışını engelleyebilecek hal oluşmuş şekildeki ürünlerin iadesi kabul edilmez.
·İade orijinal ambalaj ile yapılmalıdır. Bu durumda alıcı www.oto-ahmet.com ’un düzenleyeceği belgenin doğruluğuna itibar edecektir.
·Ürün müşteriye ulaştıktan sonra ortaya çıkabilecek arızalar için, üretici firmanın yetkili servislerine başvurulmalıdır.
·İade şartlarına uygun durumlarda yapılan gönderimlerde kargo ücreti müşteri tarafından ödenecektir.(Eksik,hasarlı ve ayıplı ürün teslimlerinin iadelerinde kargo ücretiwww.oto-ahmet.com’a aittir)
·Mağazamıza verilen siparişler, bir dizi güvenlik tedbirinden geçtikten sonra müşterimize gönderilir. Müşteri güvenliğini temin etmek için www.oto-ahmet.com bazı ek bilgiler talep edebilir, Müşterimiz bu talepleri karşılamakla yükümlüdür. Banka veya yöneticilerimiz tarafından güvenli görülmeyen veya kuşku uyandıran siparişler gönderilmez.
·Satılan tüm ürün fiyatlarını serbest ekonomi kuralları gereği www.oto-ahmet.com belirler. Etiket fiyatı, satış fiyatı ve indirimli fiyat buna dahildir. Tüm fiyatlar ithalatçı, dağıtıcı, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatlarıdır. Mağazamız tarafından tahsil edilen tüm ücretler ilgili bölümlerde müşterilerimizin görebileceği şekilde açıkça görüntülenir. Bu fiyatlara alım gerçekleştikten sonra itiraz edilemez. Lütfen mağazamızdan alışveriş yapmadan önce diğer mağaza fiyatları ile sitemiz fiyatlarını karşılaştırın. Önemli fiyat farklarını bildirerek bizi ve diğer kullanıcıları hatalı alışverişe karşı koruyun.
Her turlu sorununuzda bize ulasabilirsiniz.

Telefon : 0212 536 25 22

e-mail : serdalbayrak@gmail.com

www.oto-ahmet.com Yonetimi